Gamma wil Guus van Kessel als uithangbord

Guus van Kessel is hot. De Brabantse linkspoot was gisteren met twee treffers de grote man bij LSVV’70 tijdens de klinkende 0-3 zege op Koudekerk. Van Kessel vierde zijn treffers met een opvallend juichmoment. Reden voor Gamma om met LSVV’70 contact op te nemen.

‘Na de rust kwam de trainer naar me toe’, zegt Van Kessel. ‘Jansen zei dat ik ging scoren, dat wist hij zeker. Daarop zei ik dat ik naar hem toe zou komen en kwamen we op het idee dat ik dan bovenop de dug-out zou gaan zitten.’ Zo geschiedde. Van Kessel maakte op fenomenale wijze de 0-1 en de 0-2. Na de openingstreffer hield hij woord en keek de wereld om hem heen heel even toe bovenop de dug-out.

Inmiddels gaan de beelden van een juichende Van Kessel de hele wereld over. ‘Wij willen Van Kessel als ons uithangbord’, zegt Karel Luskoning, marketingmanager van Gamma. ‘Als je als voetballer in zulke euforie oog hebt voor de prachtige constructie en bouw van een dug-out, dan ben je een liefhebber. Een topsporter, die waardeert dat de bouwwerken om hem heen niet zomaar tot stand komen. Daar is kennis en kunde voor nodig. Daarom zien wij in Van Kessel een prachtige toevoeging. We zitten eraan te denken hem op allerlei dagen in te gaan zetten door heel het land. Binnenkort meer.;