Thomas Loos en Arjen van Splunter treden toe tot bestuur LSVV’70

LSVV’70 leeft en bruist. De Cultclub maakt de afgelopen jaren op allerlei vlakken een mooie groei door. Het bestuur vormt een stevig fundament onder de club en in de clubleiding zijn enkele wijzigingen doorgevoerd. Zo neemt Nils de Groot afscheid en hij staat zijn zetel af aan Thomas Loos. Ook Arjen van Splunter treedt toe tot het bestuurlijk orgaan.

‘Eerlijk gezegd vind ik het best een beetje spannend’, aldus een openhartige Thomas Loos, aanvaller van LSVV 1. ‘Ik speel sinds dit seizoen bij LSVV’70 en wat heb ik het naar mijn zin. In het begin ben je als nieuweling toch een beetje onzeker. En dan kom ik ook nog uit Roelofarendsveen. Precies, waar Arjen Bakker en Ernst van Ruiten ook vandaan komen. Dan sta je bij deze club dus al met 2-0 achter. Toch merkte ik al spoedig dat ik gewoon lekker mezelf kan zijn. Haartjes netjes in model, hier en daar beetje ad-rem uit de hoek komen, soms proberen met een grapje indruk te maken. Met de dag ging het beter en het resulteert nu in een functie als bestuurslid. Ja, een droom komt uit, schrijf dat maar op.’

Ook Arjen van Splunter, de veelzijdige speler van LSVV 3, gaat LSVV’70 in het bestuur vertegenwoordigen. ‘Een prachtig gevoel maakt meester van mij. Als kind werd ik altijd beetje gek aangekeken in de klas. Jongetjes om me heen waren fan van Ajax en Feyenoord, daar moest ik niets van hebben. Ik had posters boven mijn bed van Peter Wierenga, Koen Jansen en Job Weststrate. Iconen van LSVV’70. Dat ik nu het rood en wit op het veld én vanuit de ivoren toren mag besturen, schitterend!’

Het bestuur is compleet met Wietse Jelles, John Koesveld, Thed Brouwer, Thomas Loos en Arjen van Splunter. Zij worden gevraagd en ongevraagd dagelijks bijgestaan door Freek Jansen, het gezicht van de club.