Jos the Boss Collegetour trekt met vijf E’s het land door

Komende vrijdag een primeur in de roemrijke geschiedenis van LSVV’70. De Sleutelstedelingen zijn er van, door, maar ook voor studenten! Om kennis te delen en de nieuwe generatie wat bij te brengen. Jos van Beuningen trapt dit seizoen af met zijn eigen collegetour, helemaal gericht op zijn eigen missie: De Vijf E’s.

Komende vrijdag begin Van Beuningen op de Universiteit van Maastricht met een lezing over de vijf E’s. De inschrijving is inmiddels gesloten, een uitverkochte zaal wacht, met opvallend veel vrouwelijke studentes. ‘Jos the Boss is voor ons meer dan een goed lichaam’, aldus een studente vanuit Limburg. ‘Hij heeft ook een goede dosis hersens. Daarom kijken wij al maanden uit naar komende vrijdag. Jos the Boss is prettig om naar te kijken en het is mooi meegenomen om dan ook tegelijkertijd iets te leren. Vijf E’s, klinkt interessant. Oh, hij kan er eindeloos over vertellen met de kans dat we zaterdagochtend nog in de collegezaal zitten? Wat moet, dat moet.’

Na Maastricht is Van Beuningen de komende maanden nog te zien op de Universiteit van Twente, de Universiteit van Groningen en de Universiteit van Tilburg.